Tapahtumahaku

Ma Ti Ke To Pe La Su
9101112131415
16171819202122
23242526272829
303112345

Lastentapahtumat

Martin markkinat

Tapahtuma ei ole enää voimassa.
Kaapelitehdas muuttuu taas marraskuun lopussa viikonloppuna virolaisen käsityön, ruoan, kirjallisuuden ja musiikin keitaaksi, kun Suomen suurin Viro-tapahtuma Martin markkinat tuo palan Viroa Helsinkiin.

Markkinoille tuotteitaan tulevat myymään sekä suuret ja suositut että pienet ja uudet uudet käsityö- ja ruokayrittäjät.

Designparvella kohtaamme virolaisia suunnittelijoita ja tutustumme heidän tuotantoonsa, jota leimaa sekä kestävä kehitys että ainutlaatuinen kyky sitoa esivanhemmilta kulkeutunutta tietoa, unohdettuja taitoja ja visuaalista perintöä tämän päivän teknologiaan ja muotokieleen.

Viikonloppu ei kuitenkaan ole pelkkää markkinahumua, vaan kaksipäiväinen kulttuuriohjelma sisältää mielenkiintoisia keskusteluja, uusia virolaisen kirjallisuuden suomennoksia ja virolaista musiikkia. Kinokomerossa esitetään koko viikonlopun virolaisia elokuvia, ja lapsille on lastensalissa oma monipuolinen ohjelmansa.

Vuoden teema-alue Etelä-Viron ja Pohjois-Latvian välissä lymyävä Valgamaa on kiehtova alue, jossa riittää tutkittavaa kokeneellekin Viron-kävijälle. Valgamaa on kauniin luonnon, kiinnostavan historian ja monipuolisten tapahtumien maakunta. Martin markkinoiden matkailualueelta löytyy vinkkejä ja tarjouksia koko Viroon.

Martin markkinat järjestää Tuglas-seura.

Kulttuuriohjelma ja lisätiedot löytyvät tapahtuman nettisivuilta: www.martinmarkkinat.fi

Ajat
Tapahtumalaji
Paikka
Kaapelitehdas
Tallberginkatu 1
00180 Helsinki

Katsotuimmat

Våra tips