Tapahtumahaku

Ma Ti Ke To Pe La Su
20212223242526
272829303112
3456789
10111213141516

Lastentapahtumat

UNYA (levynjulkaisukeikka), Nooa

Tapahtuma ei ole enää voimassa.
UNYA on Hilkka Louhivuoren sävellysten ja pitkäaikaisten ystävysten ympärille muotoutunut vuonna 2017 perustettu yhtye, jonka jäsenet kuvailevat musiikkiaan indie-elektro-hopiksi, ja hakevat musiikkiinsa taitavasti kansainvälistä soundia, pitäen kuitenkin laulukielenään suomen. Juuri suomenkieliset lyriikat tekevät yhtyeestä poikkeuksellisen, sillä vastaavanlaista musiikkia suomeksi tekeviä yhtyeitä ei löydy kuin korkeintaan kourallinen. Unyan persoonallista ja elokuvallista äänimaailmaa on verrattu mm. Yonaan, Karinaan sekä Vestaan. Ulkomaisista artisteista vaikutteita on kuultavissa mm. James Blakelta, Bon Iveriltä sekä Bonobolta. 7.6 julkaistu albumi on äänitetty helmikuussa 2018 Kiikalan puukirkossa, mikä antoi koko albumille poikkeuksellisen pehmeän ja kuitenkin ytimekkään soundin.

UNYA -yhtyeen omaa nimeä kantava esikoisalbumi on trip-hopin, jazzin ja modernin pop-laulun rajapinnalla vaivattomasti seikkaileva kokonaisuus. Avarat äänimaisemat, moderni studiotuotanto luovat jäntevän rungon Hilkka Louhivuoren maailmanluokan laulumelodioille.

"Sekoituksessa on hyvä määrä trip hopin eläväisempää laitaa, ripaus orgaanista maailmanmusiikkia ja ehkä hiven vaikeasti määriteltävää modernia jazziakin."
- desibeli.net (30.4.2019)

Spotify: https://spoti.fi/2QSJnpU
Youtube: https://bit.ly/2vi54FR
Facebook: https://www.facebook.com/unyamusic/
Instagram: https://www.instagram.com/unyamusic/

-
NOOA

Suomalais-italialainen NOOA on uusi elektroninen synapop-yhtye. Noora Salmen (FI), Ranieri Scoccian (ITA), ja Mikko Pataman (FI) muodostama yhtye soittaa englanninkielistä popmusiikkia kansainvälisellä soundilla. Yhtyeen musiikki on omaperäinen kokonaisuus indietä, poppia ja syntikoita, joka herättää kuulijassa samanaikaisesti halun tanssia ja pysähtyä kuuntelemaan. Syksyllä 2017 perustettu NOOA julkaisi ensimmäisen sinkkunsa "Did you notice" Eclipse-musicilla 22 maaliskuuta.

Noora Salmi - laulu & koskettimet
Ranieri Scoccia - rummut
Mikko Patama - koskettimet

Website: https://nooaband.com/
Facebook: https://www.facebook.com/bandnooa/
Instagram: https://www.instagram.com/nooaband/
Spotify: https://open.spotify.com/artist/6LCJ5ph753p6aQEmy4md25?si68X6WfwnQTeAJ0N2WP-IIg

Ajat
Tapahtumalaji
Paikka
Tenho Restobar
Helsinginkatu 15
00500 Helsinki

Katsotuimmat

Våra tips