Tapahtumahaku

Ma Ti Ke To Pe La Su
20212223242526
272829303112
3456789
10111213141516

Lastentapahtumat

Lal Lal Lalin Neptunalia 2019

Tapahtuma ei ole enää voimassa.
Lal Lal Lalin NEPTUNALIA 2019

Live: Regular Dog, Pauliina Haasjoki, Reijo Pami, Sara Milatzzo, Eero Yli-Vakkuri, Arttu Partinen DJ Paukku

NEPTUNALIA oli antiikin Roomassa veden jumalan Neptunuksen kunniaksi vietetty juhla. Neptunusta juhlittiin erilaisin seurapelein ja risumajoissa herkutellen ja ryypiskellen. Muut festivaalin seremoniat ovat nykyisin tuntemattomia.

Neptunaliaa juhlitaan levy-yhtiö Lal Lal Lalin johdolla Tenhossa tänä vuonna toista kertaa. Viime vuonna tapahtuma toimi samannimisen kokoelmalevyn julkaisujuhlana. Tänä vuonna tapahtumassa juhlistetaan Lal Lal Lalin kesällä julkaisemia Regular Dogin, Marketin sekä Francesco Calandrinon ja Paolo Sannan uusia kasetteja.

Pääosassa on kuitenkin vesi: elämän edellyttäjä ja janon sammuttaja. Vesi jos mikä ansaitsee oman juhlansa, ja kuuma heinäkuun loppu jos mikä on paras ajankohta tälle juhlalle. Antiikin ihmiset olivat viisasta väkeä.

Tenhossa on tarjolla raikasta Päijänteen vettä kaikille osallistujille. Ravintolasta on myös mahdollista ostaa muita vedestä valmistettuja juomia sekä ruokaa. Huom. myöskään pizzaa ei olisi olemassa ilman vettä. Sisäänpääsy tapahtumaan on ilmainen. Kaikilta esiintyjiltä on tilattu teemaan istuva konsertti.

DJ Paukku soittaa vesiaiheista tuotantomusiikkia ja kokeellisen musiikin märempää laitaa. Arttu Partisen hallitussa kasettimyllytyksessä sekoittuvat vesiääniefektikirjastojen hämmentävimmät löydökset. Eero Yli-Vakkurin puheenvuoron aikana kerrataan kuinka vesi kiertää ilmakehän ja maankuoren välillä, valmistetaan näyte-eriä mineraalivesiä ja kuunnellaan vesinäytteitä. Sara Milatzzo päästelee kohinoita ja pulputuksia itse rakennetuista soittimista. Reijo Pami soittaa vettä. Pauliina Haasjoki esittää vesistöjen edesottamuksia ja veden olioita kuvailevia tekstejä. Regular Dog soittaa biisipohjaista pop-musiikkia vesielementeillä höystettynä.

Karkea aikataulu:
DJ Paukku 18:00
Arttu Partinen 18:30
Eero Yli-Vakkuri 19:00
Sara Milatzzo 19:30
Reijo Pami 20:00
Pauliina Haasjoki 20:30
Regular Dog 21:00

Ajat
Paikka
Tenho Restobar
Helsinginkatu 15
00500 Helsinki

Katsotuimmat

Våra tips