Tapahtumahaku

Ma Ti Ke To Pe La Su
21222324252627
28293031123
45678910
11121314151617

Lastentapahtumat

Nature Nexus - Luontoyhteys

Tapahtuma ei ole enää voimassa.
Näyttelyni koostuu piirustuksista akryyli- ja öljyvärimaalauksista jonka teemana on ihmisen ja luonnon välinen yhteys. Teoksieni sisäisissä olemuksissa käsittelen ihmisen kykyä kanavoida uusia voimavaroja, parantaa itseään ja avata jopa šamanistisia kykyjä viettämällä aikaa luonnossa.

Maalauksien ulkoinen olemus eli värien ja muotojen tanssi johdattaa teemaa ja kuvastaa samalla luonnon parantavia energioita, kosmisia yhteyksiä, avarakatseisuutta ja meditoinnin kautta saatuja visioita.

Ihminen on osa luontoa mutta tuntuu että moni on kadottanut yhteyden siihen. Olen huomannut että kun minulla on joku ongelma niin löydän monesti vastauksen metsästä kuntoilun ja vaelluksen jälkeen. Syvän yhteyden luontoon ja avarakatseisuuden voi saavuttaa jos sulkee turhat ärsykkeet ja viettää aikaa yksin metsässä.

Tieteellistä faktaa metsän parantavasta vaikutuksesta on se että Ihminen saa metsässä puitten erittämiä haihtuvia öljyjä: parantavia fytonsideja ja eteerisiä öljyjä jotka laskevat mm. stressiä ja kohentavat ihmisen mielialaa ja ajatusmaailmaa. Näistä puhuu professori Sinikka Piippo - Elinvoimaa puista (Minerva 2017).

Minulle myös lintujen ja muiden eläimien tarkkailu on meditatiivista. Olen juossut paljon Lahden Tapanilan metsässä, jossa olen nähnyt kauris-perheitä, Närhiä, Mustarastaita, Palokärkiä, Tikkoja, Käkiä, perhosia ja välillä kettuja. Tämä näyttely on 2-3 vuoden kokemuksien tulos.

21.5.2019 Lauri Rajamäki

Näyttelyä on tukenut Kauno ry

Ajat
Tapahtumalaji
Paikka
Jade-galleria
Punavuorenkatu 4
00150 Helsinki

Katsotuimmat

Våra tips