Tapahtumahaku

Ma Ti Ke To Pe La Su
21222324252627
28293031123
45678910
11121314151617

Lastentapahtumat

Lavrenchukin musiikkiperheen konsertti - heprealaista ja suomalaista musiikkia

Tapahtuma ei ole enää voimassa.
Heprealaista ja suomalaista musiikkia sekä musiikkiperheen omia sävellyksiä ja sovituksia.

Lavrenchukit ovat musiikkiperhe, joka tunnetaan tasokkaista ja monipuolisista konserteistaan. Perhe konsertoi Suvelan kappelissa, ja illan aikana saamme kuulla heprealaista ja suomalaista musiikkia sekä musiikkiperheen omia sävellyksiä ja sovituksia.

Vapaa pääsy.

Kolehti Lavrenchukin musiikkiperheen toiminnan hyväksi.

Perheen isä Igor on musiikin lisensiaatti ja harmonikkataiteilija. Äiti Svetlana on musiikin maisteri pianon soiton alalla. Pojista Seva on ammattilainen trumpetisti sekä juontaja. Sevan vaimo Viktoria on viulisti. Pikkuveli Svetoslav soittaa selloa. Siskoset Anastasia ja Alena laulavat sekä soittavat kukin omia soittimiaan, Alena viulua ja Anastasia pianoa. Lavrenchukin ISO perheen täydentävät nuorimmat, Mariia, Elisa sekä Sevan ja Viktorian kaksi tytärtä Ariella ja Anna. Mariia ja Elisa ovat tämän vuoden alusta olleet mukana ohjelmassa. Mariia soittaa kannelta ja Elisa viulua.

Lavrenchukit osallistuvat erilaisiin tapahtumiin ympäri maailmaa. Parhaimmillaan he pitävät yli 100 konserttia vuodessa. Perhe esiintyy sekä kokonaisena yhtyeenä kahden perheen voimin että pienimmissä kokoonpanoissa. Vuorovaikutus yleisön kanssa tuo konserttiin lämpimän tunnelman.

Kahvitarjoilu ennen konserttia Suomen Lähetysseuran Jerusalemin työkeskuksen ja seurakunnan nuorten Israelin matkan hyväksi

Ajat
Tapahtumalaji
Paikka
Suvelan kappeli
Kirstintie 24
02760 Espoo

Katsotuimmat

Våra tips