Tapahtumahaku

Ma Ti Ke To Pe La Su
21222324252627
28293031123
45678910
11121314151617

Lastentapahtumat

Mimmit peinttaa non stop -katutaidetyöpaja

Tapahtuma ei ole enää voimassa.
Tervetuloa kokeilemaan spraymaalaamista!

Mimmit peinttaa - katutaidetyöpajassa pääset kokeilemaan maalaamista spraymaaleilla naiskatutaiteilijoiden kanssa. Työpaja on suunnattu yli 14-vuotiaille tytöille, naisille ja sukupuoleltaan moninaisille. Aiempaa osaamista tai kokemusta ei tarvita. Laita päälle vaatteet, jotka voivat sotkeentua. Meiltä saat paperiset hengityssuojaimet ja kertakäyttöiset käsineet suojaksi. Työpaja pidetään ulkona Karatalon kesäpihalla. Säävaraus!

Ennakkoilmoittautumista ei tarvita.
Työpaja on maksuton! Lisätiedot www.karakalliocreative.com.

Työpajan järjestää Karakallio Creative, yhteistyössä Mimmit ry.

Mimmit ry:n Mimmit peinttaa -katutaidekonsepti on toiminut vuodesta 2015 innoittajana ja rohkaisijana tytöille ja naisille, miesvaltaisen alakulttuurin kentällä. Mimmit peinttaa on luonut naisille mahdollisuuden toteuttaa taidetta julkiseen tilaan, johon heillä ei muutoin olisi ollut mahdollista sitä toteuttaa. Hankkeita on ollut mm. vuosittaiset päätapahtumat, erilaiset katutaiteen työpajat ja tilaustyöt.

Erilaisten hankkeiden rinnalle on kasvanut myös Mimmit-kollektiivi, joka koostuu tapahtumissa mukana olleista taiteilijoista. Toteutamme eri kokoonpanoilla myös tilaustöitä ja vierailemme erilaisissa tapahtumissa.

Ajat
Paikka
Karakallion koulu
Kotkakuja 5
02620 Espoo

Katsotuimmat

Våra tips